Avsluttet med "Lossi-cup"!

Jenter 7 avsluttet den spesielle 2020 sesongen med Lossicup i Norrønhallen lørdag - en sosial og aktiv Lossifeiring med godt humør og mye glede. «Cupen» ble sparket igang med fellesdans og kanonball. Etter en intern kamp var jentene så selvsikre at de like greit utfordret foreldrene på tribunen til en duell.

Etterpå var det klart for ulike poster med aktiviteter som blindeskyting, fotballbowling, frisbeegolf, hinderløype og prikkskyting, før aktiviteten ble avsluttet med årets siste fotballkamp. Her møttes Miriam fra kaptein Sabeltann, enhjørning, feer og nissejenter til kamp. Deltakerne ble behørig premiert med pokal, drikkeflaske, lue og ikke minst en pose «Lossigodt».

Trenerne takker for et litt annerledes år, og ser frem til mange kjekke år fremover med denne flotte og ivrige gjengen. Vi møttes til nye sprell og spark i 2021!

God jul til alle og enhver.

Takk til Hauen Gull og sølv for støtte til planketter og merker på pokaler.

J7 Lossicup 2020

EIGER FK

  • Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Daglig Leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Sportslig leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Følg oss

Utviklet av Trønder Data - Alle rettigheter reservert 2019 © Eiger FotballKlubb

Logg inn