Fremtiden ser lys ut i Hålå

Eigers gutter 8 er en ivrig gjeng på 12 gutter som storkoser seg på trening og kamp sammen. Alle guttene går til daglig sammen på Eigerøy skole, og tilbringer flere ettermiddager i uken med fotballen i Hålå. I år trener de en dag i uken, i tillegg til kamp 1 dag i uken i kampsesong vår og høst. (selv om store deler av våren gikk fløyten grunnet Covid-19)
Fra januar av starter de opp med 2 treninger i uken.
Trenerne er storfornøyde med at samtlige 12 spillere benytter seg av klubbens FFO tilbud 2 ganger i uken.Dette er noe spillerne kommer til å ha igjen for både sosialt og fotballmessig på lengre sikt. Kanskje er det flere av disse spillerne som spiller på A-laget om 10 år.Trenerne er ihvert fall ikke i tvil om akkurat dette.

Guttene trenes av kameratene Ole Jonny Gya, Inge Seglem og Jan Erik Skandsen som også er glade for en unnskyldning til å treffes ofte gjennom fotballen.
Trenerne ønsker enda flere spillere velkommen til kullet «sitt»

Hvis du skulle være i tvil, det er i Hålå det skjer!

G8 2020