Aktivitetsstøtte 2020

Eigersund kommune har mottatt tilskudd fra Barne-, Ungdoms og Familiedirektoratet (bufdir) til en aktivitetespott som skal bidra til at barn og unge i lavinntektsfamilier blir inkludert på sosiale arenaer.
Vi har alle behov for å være inkludert i fellesskapet, men noen kan i en periode eller over lenger tid ha behov for ekstra støtte for å kunne delta. Kanskje er deltakelse i gode fritidstilbud viktigst for akkurat dem som trenger ekstra støtte?

Hensikten med ordningen aktivitetsstøtte for barn og unge er at alle skal ha mulighet til å delta i organiserte fritidsaktiviteter til tross for en vanskelig familieøkonomi. Tilskudd kan ikke dekke medlemskap/kontingent, men kan for eksempel dekke kostnader til leire, cuper, enkeltstående arrangementer, stevner, utstyr etc.
Lag, foreninger, kommunale enheter og andre offentlige aktører kan søke om aktivitetsstøtte for barn og unge i målgruppa. Foreldre og ungdom kan også søke selv.

Hvis DU har eller kjenner noen som dette kan være aktuelt for – nøl ikke med å ta kontakt!
Eigers daglige leder Atle Skailand kan fortelle at flere tidligere har fått innvilget støtte til deltakelse på tiltak i regi av Eiger.
Ingen får selvsagt vite hvem dette er, så om dette er aktuelt for deg eller noen du kjenner – nøl ikke med å kontakte Atle på mail Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. eller på telefon 40242267.

Eksempler på tiltak som kan utløse denne støtten kan være f.eks deltakelse på Fotballskole, reise med laget på turneringer ol.