Organisert løkkefotball i Norrøn hallen for spillere fra 7-12 år

Det vil de 3 kommende søndagene legges til rette for organisert løkkefotball i Norrønhallen fra klokken 11.00 – 12.30. Da er det bare for alle mellom 7 og 12 år å møte opp og dele seg selv inn i lag og spille god gammeldags løkkefotball.
• Med organisert menes at klubben stiller utstyr og treningsfasiliteter tilgjengelig i dette tidsrommet. Det vil ikke være noen trener som leder og styrer aktiviteten – dette er helt og holdent opp til spillerne selv.
• Med løkkefotball menes at det er deltakerne selv som setter i gang, styrer og kontrollerer aktiviteten. Spillerne er sjefene for aktiviteten.
Dette må anses som et prøveprosjekt 3 søndager før påske – hvor det er 15., 22. og 29. mars løkkefotball avholdes.
Ta med deg kompisen og møt opp til en sosial og kjekk egenaktivitet!
Barneavdelingen Eiger FK

EIGER FK

  • Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Daglig Leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Sportslig leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Følg oss

Utviklet av Trønder Data - Alle rettigheter reservert 2019 © Eiger FotballKlubb

Logg inn