Klart for akademi for de yngste!

Lørdag starter Eiger igjen med akademi for noen av klubbens yngste spillere - de som er født fra 2010 - 2013. Oppstart blir i morgen lørdag fra kl 9.30 til kl 1100 - dvs rett før akademiet for de eldste.

Janne Kvalsund og Lise Hetland skal lede disse samlingene og sammen med spillerutvikler Jone Mathiesen har de laget et opplegg som de håper skal være både lærerikt, nyttig og kjekt! De to spillerne som til vanlig holder til på damelaget gleder seg og håper på mange unger i Norrøn-hallen i morgen!.

EIGER FK

  • Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Daglig Leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Sportslig leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Følg oss

Utviklet av Trønder Data - Alle rettigheter reservert 2019 © Eiger FotballKlubb

Logg inn