Kjekt på Randaberg!

Forrige lørdag deltok Eigers FFO igjen på FFO-turnering i Randaberg Arena. Dette er en fast tradisjon for FFO-en. Turneringen arrangeres 2 ganger i året, en gang i sent i november og en gang i mars. Eiger stilte med totalt 5 lag og totalt deltok 129 lag fra de ulike FFO-er rundt om i Rogaland. Det ble spilt 5-er fotball.
Det var god innsats og fint spill som preget dagen. Det var smil rundt munnene på ungene og det så ut som at samtlige unger koste seg, fikk god matching og hadde en fin opplevelse.
 
FFO turn.Randaberg.nov 19 2

EIGER FK

  • Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Daglig Leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Sportslig leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Følg oss

Utviklet av Trønder Data - Alle rettigheter reservert 2019 © Eiger FotballKlubb

Logg inn