Lucky, lucky bowl!

Spillere, trenere, foreldre, søsken og besteforeldre smilte alle om kapp med solen da årets Lucky Bowl gikk av stabelen på Husabø søndag. Glemt var fjorårets turnering da regnet høljet ned. Eiger stilte i år med hele 29 lag og samtlige fikk en god opplevelse og en fin dag på turnering. Ballek 2014 var et av disse lagene som endelig fikk prøve seg med turnering og fotballkamper. Trener Inge oppsummerte dagen som følger:

"I et strålende vær var det duket for festfotball og moro på Husabø. 2 guttelag og 2 jentelag stilte fra dette årskullet. Alle var spente og kjempeklar til å få spille turnering. Mer spenning og nerver fra foreldrene på siden skal du lete lenge etter. Ungene var eksemplariske og kjempet til dommeren blåste og litt til. Målene rant inn begge veier til stor begeistring for ungene. Et av flere store høydepunkt var pokalutdelingen".

EIGER FK

  • Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Daglig Leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Sportslig leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Følg oss

Utviklet av Trønder Data - Alle rettigheter reservert 2019 © Eiger FotballKlubb

Logg inn