Kjekk barnefotballdag!

Lørdagens barnefotballdag ble en vellykket happening i Hålå. Med godt vær og bra oppmøte ble rammen rundt det hele svært bra. På programmet stod blant annet lagstreninger med trening på de elementer som er på agenda nå i denne perioden. Spillere fra A-herrer var med som medhjelpere på alle lag!

Etter hvert ble det også felles lunsj med pølser og is. Etter lunsj stod fri lek eller fritt spill i bingene på programmet for de mellom 5 og 7 år, mens 8-10 år jenter spilte kamper med blandede lag. Det samme gjorde gutter 8-10 år. Her var A-spillerne fra herrelaget med på hvert sine lag. Den siste delen meget positiv med tanke på at de spiller med og blir godt kjent med spillere på tvers av lagene. Samtidig var selvsagt opplevelsen av å spille med og drible A-lagspillere stor!

Stor takk til spillerne fra herrelaget som stilte med 10 spillere totalt og ellers alle som bidro til en flott dag i Hålå!
 
Barnefotballdagen 2019 2

EIGER FK

  • Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Daglig Leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Sportslig leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Følg oss

Utviklet av Trønder Data - Alle rettigheter reservert 2019 © Eiger FotballKlubb

Logg inn