Flere bilder fra gårsdagens jubeldag i Lyngdal

Årets Lyngdal Cup er historie. Den går også inn i historiebøkene som en av de kjekkeste. Ikke bare på grunn av J13s seier i finalen, men også fordi stemningen, været og trivselen var så stor blant alle lag, foreldre, trenere og andre "pårørende". Når nå turneringen er åpnet for lag helt ned til 9-års alderen får vi håpe på enda flere Eiger-lag i sørlandsbyen neste år når turneringen arrangeres for 40 gang.

På bildet øverst heiajentene Therese Seglem Myklebust og Ragne Myklebust

Her er enda noen smakebiter fra søndagens jubeldag:

Fornøyde spillere i Lyngdal

Fra venstre: Kapteinene  på J13-1 og J13-2 May Elin Seglem Myklebust og Regine Myklebust - til høyre Thea Marie Øglend og May Elin Seglem Myklebust

Pokalutdeling J13 1 og J13 2

Fra pokalutdelingen

Vinnere av Lyngdal Cup 2019

Fornøyde 13-åringer etter at seieren er sikret!

J13 1 og J13 2 2019

EIGER FK

  • Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Daglig Leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Sportslig leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Følg oss

Utviklet av Trønder Data - Alle rettigheter reservert 2019 © Eiger FotballKlubb

Logg inn