Til topps i Lyngdal!

Eiger J13 spilte både bronsefinale og finale i Lyngdal cup i dag. Motstander i begge kampene var Torvastad sine to lag i denne klassen. Det var to tette og levende oppgjør begge to hvor Eiger hadde mest ball i begge kamper. Eiger 2 klarte ikke å score og et par sekunders ukonsetrasjon hos veldig slitne Eiger jenter ga Torvastad en sjanse 5 minutt før slutt som de utnyttet. Et surt tap i bronsefinalen.

J13 2

J13-2 hadde også all grunn til å være fornøyde med innsatsen i årets Lyngdal Cup

I finalen var Eiger 1 (bildet over) det førende laget, og fikk kampen under kontroll med et mål av Aurora Fluge midtveis i første omgang. Tidlig i andre omgang stoppet Amalie Hovland en farlig Torvastad overgang, førte ballen noen meter før hun fyrte av et kremmerhus fra rundt 20 meter rett i krysset. Derfra og ut handlet det om å forsvare seg, noe Eiger jentene klarte meget godt til tross for slitne bein og jentene kunne juble for en fortjent seier i Lyngdal.

J10s to lag var de andre i rødt og blått som spilte kamper søndag. Tre kamper ble til tre seire og satte dermed et solid punktum for en en svært kjekk Lyngdal Cup 2019!

Søndagens resultater:

SØNDAG        
J10 EIGER FK 1 VARHAUG IL 2 1-0 Rikke Skailand
  EIGER FK 1 HAVDUR IL 3-1 Nathalie Bjunes Sæstad, Malin Zakariassen, Rikke Skailand
         
  ROSSELAND BALLKLUBB 1 EIGER FK 2 1-5 Emily Gabrielsen (4), Julie Lagård
         
J13        
BRONSEFINALE TORVASTAD IL 2 EIGER FK 2 1-0  
         
FINALE TORVASTAD 1 EIGER FK 1 0-2 Aurora Fluge, Amalie Hovland

EIGER FK

  • Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Daglig Leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Sportslig leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Følg oss

Utviklet av Trønder Data - Alle rettigheter reservert 2019 © Eiger FotballKlubb

Logg inn