Lyngdal Cup - 2018 i gang!

Årets Lyngdal cup er godt i gang og man har allerede glemt fjorårets relativt fuktige opplevelse. I årets utgave har været så langt vært av det perfekte slaget og om meldingene slår til vil det forbli slik til turneringen er over.
G12 var først ut i morges og har tatt to seire av to mulige så langt. Men mest av alt har de imponert spillemessig med virkelig fin fotball. J12 gjorde også en meget god figur i lagets eneste kamp i dag, mens J11 og J10 nok har hatt litt mer marginer i mot.
Torsdagen bød ellers på offisiell åpning med den tradisjonelle oppmarsjen fra stadion til sentrum.
Torsdagens resultater:
G12:
Eiger - Klepp 5  2-1  (Mathias Tunheim og Kristoffer Lindø)
Eiger - Bogafjell 3  5-2 (Mathias Tunheim (2), Gabriel Skandsen (2) og Emrik Andersen
 
J12:
Eiger - Sokndal 1  3-1 (Elise Mjølhus (2) og Sunniva Teige)
 
J11:
Eiger - Lyngdal 1  2-4 (Andrea Mjølhus og Vilde Skåra)
Eiger - Bogafjell 1  2-5 (Sunniva Teige (2)
 
J10:
Eiger Lyngdal 1  2-4 (Therese Myklebust og Thea Myklebust)

EIGER FK

  • Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Daglig Leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Sportslig leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Følg oss

Utviklet av Trønder Data - Alle rettigheter reservert 2019 © Eiger FotballKlubb

Logg inn