Snart klar for Lyngdal Cup 2018

I neste uke braker det løs med en ny utgave av Lyngdal Cup. Eiger er representert med fire lag i turneringen som avholdes for 38. gang. Det er G12, J10, J11 og J12 som stiller for de røde og blå i årets utgave. Vi vil tradisjonen tro prøve å oppdatere med både sportslige og sosiale høydepunkt i løpet av uken.

Kampene starter torsdag morgen (2. august) og først ut er G12 med kamp allerede kl.0800. På kvelden torsdag er det klart for offisiell åpning med oppmarsj fra stadion inn til sentrum.

Kampene med tidspunkt og baneinndeling finner du her

EIGER FK

  • Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Daglig Leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Sportslig leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Følg oss

Utviklet av Trønder Data - Alle rettigheter reservert 2019 © Eiger FotballKlubb

Logg inn