FFO seier i Bjerkreim

Fredag 5 mai tok de eldste på Eiger-FFO, gutter og jenter født i 04 og 05, turen til våre gode venner i Bjerkreim. Disse møtene er ofte tøffe og jevne, men denne dagen ble et lite unntak, men mot et alltid hardtarbeidende G. og J.04 lag fra Bjerkreim.

Vi spilte 2 * 40 min. på 11’er-bane. Eiger-FFO førte det meste av kampen, og vartet opp med mye fint spill langs bakken, gjennom pressledd, ut på kantene (skape overtall), og innlegg. For å få ulike dimensjoner, kjørte vi 1 omg. i 4-3-3, og 2 omg. i 4-4-2. Samtlige 17 spillere fikk masse spilletid, og selv om vi manglet 3 gode spillere, dominerte vi banespillet. Vi vinner til slutt fortjent 5-0, scorer masse fine mål, holder nullen som alltid er målet, og skaper masse sjanser. Innsatsen som legges ned er som alltid fantastisk, og når vi er på, er vi rett og slett knallbra.

Til tross for en kjempekamp, jobber vi hardt videre, der målet er å ta steg for steg hele tiden. Dette var en kamp med bra tempo, den høye varmen tatt i betrakting, og Eiger-FFO har nå vunnet mange kamper på rad. Selv om fokuset er på utvikling, ønsker vi jo å vinne, og vi ser nå virkelig konturene av det vi jobber med på de daglige øktene. Mye kvalitet! Lagmoralen og samholdet som alle gruppene på FFO’en viser gang etter gang, på trening og kamp, er rett og slett imponerende. Vi vet at vi er avhengige av hverandre, for å prestere.

Det var en mektig imponert Bjerkreimtrener som skrøt av oss etter kampen.Vi takker et godt Bjerkreimlag, som alltid viser innsats og en rå mentalitet, for kampen. Vi møtes nok igjen til høsten i Hålå.

For Eiger-FFO sin del, venter nå Bryne-FFO , trolig fre. 9 juni kl. 15 i Hålå. Disse slo vi sist gang, men det blir nok tre tette og spennende kamper. Oppfordrer da folk til å komme å se på!

Andre og VidarEIGER FK

  • Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Daglig Leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Sportslig leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Følg oss

Utviklet av Trønder Data - Alle rettigheter reservert 2019 © Eiger FotballKlubb

Logg inn