Bjerkreim på besøk hos FFO

Fredag 21 april møttes Eiger-FFO og Bjerkreim til 2 spennende og tette kamper. Eiger vant begge kampene etter stor innsats og godt spill fra alle.

Denne dagen var det spillere fra 3, 4 og 5 kl. som var med, dvs. 9, 10 og 11 år.

Kampene mot Bjerkreim er alltid tøffe, og denne dagen var intet unntak.

Vi hadde på forhånd pratet om å gjennomføre kampplan: Være positive, stille krav til hverandre, 100 % innsats og vinnervilje, og ikke minst: tørre å ta ned ballen, og spille fin fotball langs bakken, slik ekte fotball skal spilles. I FFO-treningshverdagen, øver vi mye på dette. Det betyr spesifikke pasningsøvelser og touch, med et fokus på at alt skal være kamprelatert. Foruten å ville vinne, ønsker vi fokus på å utvikle gode ballspillere.

Fredag 5 mai tar 6 og 7 klasse på FFO’en turen til Bjerkreim. Der spilles det 2 kamper, der vi stiller med 2 lag.

Vi takker Bjerkreim for kampene som var på fre.

Det var en svært stolt FFO-leder, som kunne konstatere følgende: « Når vi er på, er vi rett og slett vanvittig gode, så dette var en perfekt start på helga».

AndreEIGER FK

  • Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Daglig Leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Sportslig leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Følg oss

Utviklet av Trønder Data - Alle rettigheter reservert 2019 © Eiger FotballKlubb

Logg inn