FFO på besøk hos Moi ILTorsdag 30 mars tok vår populære FFO igjen turen til våre gode venner på Moi-FFO. Selv om våre gode 04-jenter var borte på Skolekamp, var det over 40 stk. til sammen på begge FFO’ene. 25 unger fra vår FFO deltok fra 3 til 7 klasse.

Denne dagen handlet det egentlig mest om kos, fordi vi mikset alle lagene. Men ungene kombinerte innsats og et ønske om å vinne på en fin måtes, samholdet var som vanlig sterkt.

Som alltid ble vi tatt godt imot, og ungene storkoste seg både før og under kampene. Denne dagen bar preg av mange fine prestasjoner, og mange fine mål. Fin fotball langs bakken ble spilt.

FFO’en er i vinden som aldri før, og allerede er det flere påmeldte til høsten. Vi gjør det bra på kamper/turneringer, og har allerede satt Eiger-FFO på kartet.

Det største fokuset er utvikling og at vi er en Prestasjonsgruppe med et unikt samhold. Da kommer også ofte de gode resultatene.

Det gode samarbeidet med Moi-FFO fortsetter, og på senhøsten kommer de til oss i Hålå.

De to FFO-ansvarlige oppsummerte dagen slik: Fantastisk kjekt, lærerikt, viktig å diskutere forbedringsområder inn mot utvikling og lagspill er fokuset.


Andre


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

EIGER FK

  • Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Daglig Leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Sportslig leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Følg oss

Utviklet av Trønder Data - Alle rettigheter reservert 2019 © Eiger FotballKlubb

Logg inn