FFO på turnering i Randaberg ArenaSøndag 26 mars var Eiger-FFO på FFO-Turnering i Randaberg Arena. Flotte prestasjoner, så vel som glimrende innsats av samtlige preget denne dagen. Både ungene og foresatte koste seg masse. Vi hadde med 5 lag som spilte 3 kamper hver. Ungene leverte varene, noe som i stor grad skyldes den gode treningen de får på FFO-treningen. Der handler det om kvalitet og trivsel, noe vi ønsker å ta med oss i kampene. 
 
FFO-Ansvarlig Andre Olsen, var utrolig stolt av hele gjengen, og avslutter: « Vi er en Prestasjonsgruppe, som er avhengige av hverandre for å lykkes», og roser samtidig det fantastiske samholdet ungene seg imellom. 

EIGER FK

  • Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Daglig Leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Sportslig leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Følg oss

Utviklet av Trønder Data - Alle rettigheter reservert 2019 © Eiger FotballKlubb

Logg inn