Imponerende innsats i LyngdalEigers G13 lag har tatt imponerende 5 seire i årets Lyngdal cup og er klar for en nærmest sensasjonell semifinale der Voll 1 står på motsatt banehalvdel søndag. Med et lag bestående av like mange 12 åringer som 13 åringer, er det bare å ta av seg hatten for det Eigerguttene har fått til.
Det ble imidlertid en tøff kamp i kvartfinalen mellom Eiger og Bogafjell. Eiger kom best igang og tok ledelsen ved Markus Skåra Hultmann tidlig i første omgang, mens Bogafjell avsluttet omgangen best og utliknet til 1-1 like før pause. Eiger ble presset bakover i store deler av 2 omgangen, men kom heldigvis mer og mer inn i kampen utover omgangen. Det var stor jubel og lettelse i Eigerleiren da Simen Omdal knallet et frispark i vinkelen til 2-1 ledelse. Ledelsen holdt seg kampen ut.
De andre Eigerlagene ble ferdige med sine kamper lørdag og samtlige har levert prestasjoner og resultater spillere og trenere kan være godt fornøyd med. Lørdagen var også turneringens fineste dag værmessig, men i løpet av uka har både unger og voksne kost seg både på og utenfor banen.
Lørdagens resultater:

G10 EIKEN/HÆGEBOSTAD - EIGER FK 1 LØRDAG 4-3 Elias Levang, Mathias Tunheim, Oda Sæstad
G10 EIGER FK 1 - FIGGJO 1 LØRDAG 3-1 Simen Brekke (2), Aurora Fluge
G10 EIGER FK 2 - ORRE IL 1 LØRDAG 3-2 Oscar Ekblom Røraas, Emrik Andersen (2)
G10 MIDTBYGDEN IL 2 - EIGER FK 2 LØRDAG 4-2 Emrik Andersen, Oscar Ekblom Røraas
G11 VOLL IL 2 - EIGER FK 1 LØRDAG 1-2 Thomas Andreassen, Jørgen Kydland
G12 KOPERVIK IL 1 - EIGER FK 1 LØRDAG 4-2 Ørjan Tingbø, Patrik Ege
G12 EIGER FK 1 - MASTRA IL 1 LØRDAG 4-3 Mathias S Henriksen (2), Patrik Ege, Jørgen Vassbø
G13 EIGER FK 1 - BOGAFJELL IL 1 KVARTF. LØRDAG 2-1 Markus Skåra Hultmann, Simen Omdal

EIGER FK

  • Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Daglig Leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Sportslig leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Følg oss

Utviklet av Trønder Data - Alle rettigheter reservert 2019 © Eiger FotballKlubb

Logg inn