Påske ingen hindring!På tross av påskeferie og mange spillere på ferie i inn og utland, kjørte Andrè Olsen og hans assistent Frode Vinningland en god akademi-økt for den aller yngste gruppen mandag. 11 spillere fra 1-3 klasse fikk en god økt som bestod i føring-teknikk på oppvarmingen, så pasninger i trekant. Deretter ble fokuset rettet mot avslutninger, før den 90 minutter lange økta ble rundet av med spill.
Andrè var godt fornøyd med økta og skrøt av spillernes innsats. "Å klare å holde fokus så lenge er vanligvis utfordrende for så små spillere, men det var tydeligvis en gjeng som var ute etter å lære noe på Akerbanen denne mandagskvelden", skrøt han!


.

EIGER FK

  • Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Daglig Leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Sportslig leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Følg oss

Utviklet av Trønder Data - Alle rettigheter reservert 2019 © Eiger FotballKlubb

Logg inn