Avslutning for mini / lillegutt og lillejenter!Onsdag var det årsavslutning for minilagene og lillegutt og lillejente-lagene i Eigerhuset. Tove M.K. Bjørløw og Sigve Tengs ledet seansen foran over 250 spillere, trenere, søsken, foreldre og besteforeldre. I tillegg til utdeling av treningsstatuetter ble det på de eldste lagene utdelt innsats, fair-play og fremgangsstatuetter. Og et utall minimerker og teknikkmerker fikk sine rettmessige nye eiere utdelt av a-lagsprofilene Thomas Leidland og William Meyer.
Kaffe, skoleboller og brus hører som alltid til når Eiger har sesongavslutning og de senere års populære loddsalg hadde denne gang utrolig mange fine premier med effekter fra bl.a Bryne, Viking, Manchester United, Arsenal, Liverpool og Chelsea.


.

EIGER FK

  • Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Daglig Leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Sportslig leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Følg oss

Utviklet av Trønder Data - Alle rettigheter reservert 2019 © Eiger FotballKlubb

Logg inn