Oppstart med "schwung"!

Ungene på Eigers FFO hadde sin første dag for skoleåret 2015/2016 fredag. Og for en start det ble. Supermotiverte spillere og ditto trenere sørget for en kanonøkt i det gode været. Mange av årets deltakere var også på plass ved skolestart for et år siden. Ifølge leder Andrè Olsen har samtlige spillere hatt en eventyrlig utvikling på det året som har gått og ser for seg en minst like god utvikling det neste året.

Til sammen 20 jenter og gutter går på FFO fredager og selv om denne dagen har best belegg, er det også mange som deltar de andre dagene. Ved oppstarten dette skoleåret har Andrè Olsen og co valgt å beholde både FFO og AFO ordningen.

EIGER FK

  • Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Daglig Leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Sportslig leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Følg oss

Utviklet av Trønder Data - Alle rettigheter reservert 2019 © Eiger FotballKlubb

Logg inn