Turneringshelg for flere Eigerlag

Eiger G11 er et av flere Eigerlag som i helgen har deltatt på Tec con Cup, Turneringen samlet nærmere 300 lag i alderen 6-12 år og ble avholdt i Randaberg Arena samt på gode gressbaner ute.
 
For G11s del ble det spilt 3 kamper og det ble 2 seier og et tap. Guttene skal ha honnør for kjempeinnsats i alle kampene og det var en fornøyd gjeng som fikk pokaler og diverse premier av tidligere Manchester United proff og Vikingspiller Erik Nevland. 
 
Eiger - Rennesøy 5-0
Trott - Eiger 1-2
Eiger - Vaulen 1-2
 
 
Gutter 7 deltok på Masiv cup på Ålgård. Her ble det en seier, en uavgjort og et tap. Både turneringen som sådan, været og innsatsen var super.
 

EIGER FK

  • Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Daglig Leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Sportslig leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Følg oss

Utviklet av Trønder Data - Alle rettigheter reservert 2019 © Eiger FotballKlubb

Logg inn