Vellykket høstferie-turnering.

98 spillere i alderen 6-15 var på plass i Hålå under høstferiens turnering.
Juventus vant finalen over Napoli der det var 1-1 etter fulltid.
Spillforlengelse 5 minutt måtte til før Kristian Garpestad ble matchvinner 3 sekund før full tid.... 2-1 altså.

Kåringer:
Beste gutt: Odin G. Noreng

Beste jente: Ingeborg L. Løyning

Vinnerlaget:
JUVENTUS

Thea J. Refsland
Karoline Skårå
Kristian Garpestad
Espen Larsen
Stian Wersland
Joakim Lindø
Henrik Hovland

Masse bra prestasjoner.
Mye bra spill.
Høyt og bra tempo.
Bra trøkk.
Idrettsglede og samhold.
Hver klasse med sin sjarm.
Fornøyde unger og foreldre.
Det var en fornøyd og stolt turneringsleder Andrè Olsen som oppsummerte turneringen slik.