"Grunnmuren" snart på plass!

I samarbeid med Salte Tekniske har Eiger nå startet med salget til den såkalte grunnmuren som skal settes opp utenfor kafeen på Eigerhuset. Grunnmuren skal styrke det økonomiske fundamentet for Eiger og består av mange små grunnsteiner som til sammen skal utgjøre Grunnmuren.

I følge klubbens leder Kjell Garpestad jr startet salget i går og inntrykket så langt er at dette er folk generelt positive til å være med på. Grunnmuren har to "avdelinger" der en er for bedrifter mens den andre er for privatpersoner.

Konseptet går nå sin seiersgang rundt omkring hos idrettslag i Rogaland og vil nok også bli vanlig i hele landet etter hvert.

Les mer om Grunnmuren i vedlagte dokumenter lenger ned på siden og finn ut hvordan DU kan bli med!