Spennende tider!

Når Klepp og Lillestrøm møtes på førstnevntes bane i toppserien i morgen, er det nok (minst) en aktør som er ekstra spent. Eigers dommertalent Cecilie Ege debuterer nemlig i toppserien når hun inntar en av sidene som assistentdommer. Oppgjøret mellom jærbuene og serielederne fra øst blir ledet av dommer Ann-Marie Sjøvika fra Brandval IL med assistentdommerne Ola Kellerhals fra Vaulen IL og altså Cecilie Ege fra Eiger.

Cecilie er med i det såkalte jenteprosjektet som tar sikte på å få frem flere kvinnelige dommere. I Rogaland er det den tidligere toppdommeren Lisbeth Hoch Lode som er leder for prosjektet. Hun forteller at Cecilie er med i en gruppe med jenter som over tid har fått ekstra oppfølging. Lode forteller videre at Cecilies innsats på NFF-kurset i forbindelse med Norway cup i sommer gav gode tilbakemeldinger og at hun nå fortjente å få "kjenne litt på" dommergjerningen på landets høyeste nivå.

Senere i høst skal også Cecilie dømme ifm Haugesund Avis cup, der det også blir et spesielt opplegg med oppfølging og evaluering. Hun blir trolig også involvert når NM kampene for aldersbestemte jentelag går av stabelen i høst. Kokkelærlingen Cecilie Ege går spennende dager i møte!

Eiger FK gratulerer og ønsker lykke til!

  • Opprettet .
  • Treff: 818

Eiger FK

  • Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Daglig Leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Sportslig leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Følg oss

Utviklet av Trønder Data - Alle rettigheter reservert 2019 © Eiger Fotball Klubb - Logg inn