Bra fotballvær og blide fjes!

Dag 2 av Manchester United Soccer School ble enda kjekkere enn den første. God fotballaktivitet med fokus på "The United Way" gav brede smil rundt munnen på de 32 deltakerne. En lang fotballdag gikk fort i det gode fotballværet, men det var nok noen og enhver som sovnet kjapt etter endt skole tirsdag. Onsdag er det "World Skills" kvalifisering - noe de fleste ser frem til. I tillegg kommer også Mini Megastoren fra Lyngdal på besøk.

Tirsdag kveld var det så duket for trenerkurs. Deltakerne her fikk først en innføring i klubbens historie kjapt gjennom en video, før de viktigste elementene i Uniteds filosofi ble gjennomgått. Å ha med ballen i alt man gjør og å ha det kjekt er noe av basisen trenerne på United skolen prøver å formidle.

"Objektene" på trenerkurset - blant klubbens spillere fra 11-15 år holdt et imponerende høyt nivå!

Full rulle!