Klart for en stor opplevelse!

Manchester United Soccer School inntar mandag ettermiddag Hålå. Kl.1500 braker det løs før det går slag i slag frem til 2030. Både tirsdag og onsdag foregår all aktivitet på dagtid.- dog med en ekstra lang dag tirsdag. Mer detaljert info finner du her

Værmeldingen er av ymse slag men det er i hvert fall i første omgang meldt om noe lettere vær utover ettermiddagen mandag. Men med god temperatur og god innstilling vil det bli en kanon opplevelse uansett. 

God innstilling og gode ferdigheter må til for de som eventuelt har ambisjoner om å bli plukket ut til å være med på Manchester United Soccer Schools World Skills Final. Men hvorfor ikke en som har vært på Unitedskole i Hålå?. 

Onsdag kommer det også storfint besøk fra Lyngdal. På ettermiddagstid vil nemlig Mini Megastore bli å finne i Hålå. Da vil det bli mulig å få kjøpt originalt supporterutstyr.

 

  • Opprettet .
  • Treff: 824

Eiger FK

  • Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Daglig Leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Sportslig leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Følg oss

Utviklet av Trønder Data - Alle rettigheter reservert 2019 © Eiger Fotball Klubb - Logg inn