Klargjør nytt AFO år

AFO leder Andrè Olsen er godt i gang med forberedelsene til et nytt år. De mest vellykkede aktivitetene og prosjektene blir videreført, men det blir også noen endringer. I AFO-året 2014/2015 ser Andrè frem til å tilby FFO (Fotballfritidsording) på torsdager for 8 og 9 åringer og på fredager for 10 og 11 åringer. Men det er også tilbud om vanlig AFO disse dagene for dem som har lyst til det.

Andrè og Eiger FK vil med dette altså ha AFO tilbud alle ukedager i tillegg til FFO torsdager og fredager og åpningstidene er som før tilpasset skoletidene på Grøne Bråden og Eigerøy Skole. Elever fra Grøne Bråden blir hentet i buss.

Som tidligere år så er onsdagen den mest populære AFO dagen når man ser på antall påmeldte. Men Andrè Olsen mener det er plass til enda flere - alle dager. "Hvis noen har lyst å komme og prøve en dag eller to for å se om det er kjekt, er det bare å ta kontakt", avslutter Eigers AFO leder som kan nås på mail: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. eller mobil nr. 99529816.

  • Opprettet .
  • Treff: 775

Eiger FK

  • Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Daglig Leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Sportslig leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Følg oss

Utviklet av Trønder Data - Alle rettigheter reservert 2019 © Eiger Fotball Klubb - Logg inn