Flott nabolag

Hellvik-Hus prosjektet Leidlandshagen begynner å ta form. En tur i området nå viser at gang og sykkelstien langt på vei er ferdig. Nå gjenstår det for kommunen og Eiger å bli enige om videre fremdrift om den skal fortsette gjennom Hålå-anlegget. Hellvik Hus selv vil nok framheve havutsikt som en av de fremste kvaliteter i området. Men kveldssol, nærhet til et fantastisk idrettsanlegg med Risbakktjørnet som prikken over i`en, det mange mener er byens beste skole, butikk, turområder, nærhet til de fleste arbeidsplassene i Eigersund samt fem minutter til jernbane og sentrum er nok heller ikke å forakte. Tomtene er vitterlig også svært konkurransedyktige på pris. Det skal bli spennende å følge utviklingen i dette området videre.

 

Husk å tipse om du kjenner noen som vurderer tomtekjøp i dette unike området!

Her kan du se en videosnutt fra området.

  • Opprettet .
  • Treff: 1098

Eiger FK

  • Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Daglig Leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Sportslig leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Følg oss

Utviklet av Trønder Data - Alle rettigheter reservert 2019 © Eiger Fotball Klubb - Logg inn