Bli med i scoringsklubben!

Med seriestarten bare fem dager unna kan det være på sin plass å minne om at det også i år blir scoringsklubb. I år som tidligere år er det middag for to på Grand Hotell og Hauen Kro som er hovedgevinstene. I tillegg blir det en og annen ekstratrekning av vaskekort på YX Eie.

For 10 kr pr. mål a-laget scorer støtter du klubben samtidig som du er med i trekningen om gevinstene.
Det trekkes en vinner på hver hjemmekamp.
Kontakt Kjell Garpestad jr. på tlf. 95781068 eller mail: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.