KJEMPERESPONS!

Det ble kjemperespons på første møte i “Maritas kafè” med kaffe, gode kaker og masse radl.

Det var med stor spenning at Marita og Thorbjørn ventet på om det ville komme noen som hadde lyst på litt godt radl samt smake på gode kaker med kaffe attåt.  I forkant håpet de på at det i alle fall ville dukke opp minimum 10 stk.  Heldigvis slo ikke dette til.  Hele 23 personer var tilstede og det virket som om alle koste seg en masse.

Kakestykke til kr. 10 og kaffe til samme pris. Kjempebra.

Nå ser en frem til neste møte 19. februar mellom kl. 17.00 og 18.30. Dersom hver av de som møtte denne gangen bare får med seg en ekstra person så blir det 46 personer neste gang. 

Det presiseres at det ikke er satt noen nedre aldersgrenser for voksne personer til å møte i kafeen på disse onsdagene. (Foreløpig 1 onsdag hver mnd.).

Eiger vil gjerne ha tak i mailadresser fra personer som kan tenke seg å møte i fremtiden slik at det blir enkelt å orientere om treffene. 

Mailadresse sendes til: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Opprettet .
  • Treff: 953

Eiger FK

  • Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Daglig Leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Sportslig leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Følg oss

Utviklet av Trønder Data - Alle rettigheter reservert 2019 © Eiger Fotball Klubb - Logg inn