Olav godt mottatt

Olav Omlid har fått en veldig fin start på Bolton oppholdet. Han ble tatt i mot av de som jobber i Bolton på en fantastisk måte og i følge spillerutvikler Glenn Strømstad har både han og Olav tatt til seg masse læring som kan tas tilbake til klubben:)
Søndagen ble brukt til å bli kjent i området. Olav, Glenn og Thomas (Olavs far)  var en liten runde på treningsanlegget og så noen kamper fra de ulike U-lagene som ble spilt denne formiddagen. Bolton sitt academy ligger i nærheten av Reebook stadium (10 min gange).
Mandag gjennomførte Olav en økt med U- 18 laget til Bolton i tillegg til fysiske tester (deriblant hurtighet og spenst).
Det vil bli to fysiske tester for Olav denne uka, en mandag og en på onsdag.
Tirsdag blir det to spesifikke keeperøkter sammen med de andre keeperne på U-18. I tillegg skal de tre fra Eigersund se Bolton sin hjemmekamp på kvelden.  
  • Opprettet .
  • Treff: 1605

Eiger FK

  • Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Daglig Leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Sportslig leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Følg oss

Utviklet av Trønder Data - Alle rettigheter reservert 2019 © Eiger Fotball Klubb - Logg inn