Les om "Legends"

I forbindelse med kampprogrammet til årets hjemmekamper har en av sidene vært viet "Legends". Dette er spillere som har markert seg på banen for Eiger i utallige år og kamper. Kampprogrammene finner du under "klubben" her på siden. Vi har likevel valgt å ta ut Legend-portrettene for en egen presentasjon på bloggsiden som du finner her. Etter hvert vil samtlige portrett bli lagt ut her.

I 2013 har spillere med over 300 kamper blitt presentert - med unntak av Fredrik Andersen og Eivind Blakstad. Til neste år vil vi ta for oss spillere ned mot 200 kamper.