Jone Urdal - nå rikskjendis

Eigers sølvnål-innehaver Jone Urdal har denne helgen fått endret sin status fra lokalkjendis til rikskjendis. Videosnutten der Jone er engasjert tilskuer til de siste minuttene av kampen mellom Norwich og Manchester United forrige sesong, hjemme i sin egen stue - har blitt vist utallige ganger i løpet av helgen på TV2s fotballsendinger. De som kjenner Jone godt er ikke overrasket og mener å ha sett tilsvarende engasjement i forbindelse med Eigerkamper.

I 2003 ble han sammen med Kjell Åvendal intervjuet av Dalane Tidende i forkant av kampen mellom Eiger og EIK. Hans engasjement ble også nevnt her - men journalist Ingve Aalbu ble litt vel ivrig i tjenesten. Dette medførte at Dalane Tidende måtte komme med en presisering i påfølgende avis. 

 

De som er i besittelse av Eigerboka vil også finne noen ytterligere betraktninger fra den engasjerte herremannen Jone Urdal.

Videosnutten som ble vist på TV2 finner du her

 

  • Opprettet .
  • Treff: 2910

Eiger FK

  • Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Daglig Leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Sportslig leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Følg oss

Utviklet av Trønder Data - Alle rettigheter reservert 2019 © Eiger Fotball Klubb - Logg inn