Ryddedugnad lørdag

Dugnad september 2013-1
Et stort antall foreldre var lørdag i sving på den årlige ryddedugnaden i Hålå. Med full rulle fra kl.1000 var det hele ferdig før 1300. Været startet og avsluttet vått, men innimellom var det svært greie forhold. Leder for bygg og anlegg, Einar Ragnvald Løyning var svært fornøyd med det man rakk å gjøre. Uteområdet ble ryddet, trær og vekster ble stusset, den nye kiosken ble vasket ut, garasjeporten der bussen pleier stå ble fikset, scenen ble ryddet, vekstene i området ved parkeringsplassen ble stusset og det ble montert reklameskilt.

Dugnad september 2013-2

Dugnad september 2013-4

Dugnad september 2013-3
Tore Myklebust og Oddbjørn Henriksen er mest kjent for sine bravader PÅ fotballbanen. Men de to tidligere forsvarsspillerne "ryddet godt unna" da arenaen var på sidelinjen lørdag.
  • Opprettet .
  • Treff: 1059

Eiger FK

  • Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Daglig Leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Sportslig leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Følg oss

Utviklet av Trønder Data - Alle rettigheter reservert 2019 © Eiger Fotball Klubb - Logg inn