Sander og Bryne Jæder til topps

Bryne jæder G15 2013
Sander Haugstad som deltok med Bryne Jæder G15 i Eliteturnering i Haugesund i helgen gikk helt til topps da Brann ble beseiret i søndagens finale. Sander var en av totalt fem 14 åringer som var med.
Innledende kamper gav 2-0 seier over Sandnes Ulf, 2-1 over Sogndal og tap 2-1 mot Gneist. Før den siste innledende kampen var Bryne allerede finaleklare og mot Brann søndag ble det 2-0 seier til de røde og hvite.
Vi gratulerer!
Sander Haugstad og Andre Ervik i Haugesund 2013
"Eigersk forbrødring" i Haugesund. Sander Haugstad hilser på dommer Andrè Ervik foran en av kampene.

Sander hadde med seg egen supportergjeng også. Se her

Andrè Ervik var en av mange unge talentfulle dommere under turneringen og høstet skryt for sin innsats (selv om Sander Haugstad ble tildelt gult kort i kampen han dømte Bryne Jæder) Les mer om dommerne her.