AFO-gjengen klar for nytt år

AFO ansatte august 2013
Tirsdag braker det løs med nytt AFO år. Andrè Olsen er som kjent ny AFO leder og med seg på laget har han en gjeng som virkelig ser fram til å komme i gang. Da Eigers AFo ordning ble igangsatt i august 2012 var det 14 unger som ble med på tilbudet. Når AFOen starter opp tirsdag er tallet 40. 
For skoleåret 2013/2014 er det også en nyvinning på plass. Tirsdager blir det FFO (fotballfritidsordning) for de eldste, dvs de fra 3 klasse og eldre. Her vil Glenn Strømstad lede øktene. I månedsplanene for hhv august og september finner vi ellers bl.a diverse leker, hyttebygging, tur i skogen, sirkeltrening, hinderløype og turer til bl.a Auglend og Vannbassengan.
Skulle noen ha spørsmål om Eigers AFO ordning er det bare å kontakte AFO leder Andrè Olsen på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den..

Ansatte på AFOen vil være:

Glenn Strømstad

Monica Svanes

Daniel Eriksen

Nathalie Pedersen Tengs

Stine Lindø

Kenneth Moe

Andre Olsen

  • Opprettet .
  • Treff: 1322

Eiger FK

  • Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Daglig Leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Sportslig leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Følg oss

Utviklet av Trønder Data - Alle rettigheter reservert 2019 © Eiger Fotball Klubb - Logg inn