Nye oppgaver for Cecilie

Cecilie Ege mai 2013Cecilie Ege, Eigers unge fremadstormende dommer får stadig nye utfordringer å bryne seg på. 14 august debuterer hun i 2 divisjon damer serien når lederlaget Klepp 2 tar i mot Fana i seriekamp. Med seg på linjene har hun rutinerte folk men det virker som om Cecilie får betalt for sin seriøse satsing på dommergjerningen.

Cecilie Ege 2 div debut

Tidligere i sommer var hun som kjent i Tyskland sammen med representanter for krets og kretslag der både dømming og veiledning stod på programmet.