T.V fikk kontrakt

TV debut vs Frøyland februar 2013Fredrik Tveit Vinningland ble i forrige uke tilbudt profesjonell kontrakt med Bryne. Dermed har nok en tidligere Eigergutt tatt steget opp i norsk toppfotball. Kjenner vi Fredrik rett er ambisjonene enda større enn å være andrekeeper i Bryne som han nå er tiltenkt. Nåværende andrekeeper Jonas Høidahl ser ut til å havne i EIK.
Skrur vi tiden et år tilbake var det ikke mye som tydet på at kontrakt med Bryne var innen rekkevidde. Hele sesongen 2012 gikk bokstavelig talt i dass for Fredrik med skade på skade. Men med knallhard, målbevisst jobbing og tålmodige folk rundt ham har han fått bygget seg opp igjen. 20 februar i år - på sin egen 17 årsdag debuterte han på Brynes a-lag i 4-1 seieren mot Frøyland. Han ble da den yngste tidligere Eigerspiller spm har debutert på Brynes a-lag. Uka etterpå - den 27 februar startet han sin første kamp for de rød-hvite i 3-1 seieren over Klepp.
For Eigers a-lag rakk Fredrik å spille 7 kamper til tross for en sesong med sammenhengende skader.
Eiger FK gratulerer og ønsker lykke til!
(foto: Svenn Olav Sele)
  • Opprettet .
  • Treff: 1150

Eiger FK

  • Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Daglig Leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Sportslig leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Følg oss

Utviklet av Trønder Data - Alle rettigheter reservert 2019 © Eiger Fotball Klubb - Logg inn