DET BLIR sommer AFO

AFOtest
I følge daglig leder Kenneth Pedersen ble det denne uken tatt beslutning om at det blir åpen AFO i ferien - nærmere bestemt i ukene 31 og 32. Det var i disse ukene interessen var størst og man ser frem til to kjekke uker med forhåpentligvis fint vær og masse kjekke aktiviteter.
Eiger som klubb vil ikke tjene en krone på å holde åpent - men Kenneth Pedersen mener det er viktig å kunne tilby noen åpne uker ettersom folk flest må jobbe noe i løpet av en lang sommer. Da er det kjekt å kunne bidra til at ungene har noe kjekt og meningsfullt å holde på med.