Påmelding må gjøres nå!

AFOtest
Eigers forsøk på sommeråpen AFO betinger tilstrekkelig antall påmeldte. I følge daglig leder Kenneth Pedersen er det pr i dag ikke nok unger som har meldt seg på til å forsvare dette. Det har riktignok kommet endel påmeldte jevnt og trutt, men med ønskede uker spredd over hele sommerperioden blir antallet pr. uke for lavt.
Så de som ønsker en aktivitetsrik sommer bør kjenne sin besøkelsestid. En avgjørelse om åpning eller ei er utsatt og tas mandag 6 mai.
Eiger planlegger å ha åpent mandag – fredag kl 06.40 – 16.00
Vi starter dagen med en frokost ved ankomst, og serverer lunsj kl 12.00, da gjerne med et varmt måltid.
Det vil bli en rekke aktiviteter inne og ute med basis i værsituasjonen.
Evt info og påmelding gjøres til daglig leder Kenneth Pedersen (Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.)

AFFFO
  • Opprettet .
  • Treff: 1288

Eiger FK

  • Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Daglig Leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Sportslig leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Følg oss

Utviklet av Trønder Data - Alle rettigheter reservert 2019 © Eiger Fotball Klubb - Logg inn