Wi-fi i Hålå

wifi illustrator
Som et ledd i oppgraderinger av hele Hålå området er det nå blitt mulig med wi-fi dekning overalt. Primus motor i arbeidet har vært Frode Sirevåg (bildet) men hele gildet er sponset av Eigers samarbeidspartner Jutland Offshore. Med dette så er nok et steg i retning av bedre stadionfasiliteter gjort og det arbeides kontinuerlig med å oppgradere området - både i forhold til nye krav som henger sammen med en tilværelse i 3 divisjon, men også en generell standardheving.
Eiger takker for støtten.
Når det gjelder vanlig mobildekning inne i og rundt hallen ser nå klubben på løsninger som kan bedre ting også på dette området. Det er ingen tvil om at området Hålå ligger i "skyggenes dal" når det kommer til dekning. Men i 2013 skal i prinsippet alt være mulig!