Søndagscafè

Løkkefotball mars 2013
Søndag 10.mars inviterer Eiger FK til søndagscafè i Eigerhuset fra 14.00 – 19.00.
Dette vil være en aktivitetsdag hvor “løkkefotballen” står i sentrum.
“Borte er dommeren i svart drakt og treneren som gaper og skriker på sidelinjen. Dette fikser vi selv!”

Begge kunstgressbanene tas i bruk om nødvendig og Eiger FK stiller utstyr til disposisjon. Så bestemmer DU selv hva DU ønsker å gjøre.

I tillegg legges det til rette for annen type aktivitet inne i hallen eller ute i nærområdet om du måtte ønsket det:

-         Badminton

-         Kubbespill

-         Brentball

-         Etc

Her er det kun fantasien som setter en stopper!!

I kafeen vil vi samtidig vise Premier League for de som måtte ønsket det.

* 14.30 - Fulham – Chelsea

* 17.00 - Liverpool – Tottenham

Kiosken vil være åpen hele dagen!

Så sett av søndag 10.mars og bli med på en kjekk og sosial dag i Hålå! Det blir ikke det samme uten DEG!
Du trenger heller ikke drive med fotball til vanlig eller være medlem av Eiger for å delta.