Veddemål som svir...

Tom Østebrød mars 2013
Han har bevisst holdt seg borte fra Hålå i flere år. Når han har sett Eivind Blakstad, Ole Jonny Gya eller Fredrik Andersen har han gått lange omveier for å unngå å måtte snakke med dem. Men nå nærmer dagen seg ubønnhørlig…..

 

Litt bakgrunnsstoff:

Vi er i 2006. A-laget har lagfest og man kommer i snakk om antall spilte kamper på a-laget. Året før har Birger Arnestad avsluttet en lang og innholdsrik karriere og troner suverent øverst på adelskalenderen med 390 kamper og 212 mål. Fredrik Andersen på sin side nærmer seg 300 kamper men nærmer seg også en alder av 30 år med stormskritt. Fredrik selv sier han har som mål å passere 500 kamper. Tom Østebrød sier da det mange mener; Fredrik klarer kanskje å passere Birger Arnestad i antall kamper men 500 er urealistisk. Han er så sikker i sin sak at han sier med stor overbevisning: «hvis Fredrik passere 500 kampa ska eg dela ud blomstan te an NAKEN»!

Forrige lørdag spilte Fredrik sin kamp nummer 499 og i oppgjøret mot Sokndal i morgen – 6 mars 2013, passerer han 500. I følge Jarle Gløpstad som leder laget ifm Øyvind Skadbergs pappapermisjon tyder mye på at Fredrik blir å finne i startoppstillingen.

Tom Østebrød hadde aldri trodd at så mange husket uttalelsen hans så mange år etterpå. Selv har han helt til i det siste trodd at dette ville passere i stillhet. Men for bare noen uker siden fikk han en kommentar fra Fredrik Andersen på facebook: Der stod det kort og greit «496». Da skjønte selv Tom at dette ville han ikke komme seg unna. Det har han heller ikke tenkt å gjøre. Han skal holde sin del av avtalen……

Tom Østebrød 2 mars 2013

"Jeg skal holde ord" - sier Tom Østebrød

Når dette vil finne sted er ikke helt bestemt. Det skal være hjemmekamp og helst i serie eller cup. Følg med…..

Forøvrig så står Tom Østebrød oppført med 16 a-kamper i rødt og blått. En alvorlig kneskade i 2004 gjorde at han måtte sette punktum selv om et comeback under Øyvind Skadberg ble forsøkt i 2005. Tom ble forøvrig kretsmester med C-laget i 2000.

  • Opprettet .
  • Treff: 3505

Eiger FK

  • Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Daglig Leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Sportslig leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Følg oss

Utviklet av Trønder Data - Alle rettigheter reservert 2019 © Eiger Fotball Klubb - Logg inn