Agenda til årsmøte klar

årsmøte

Årsmøtet i Eiger FK avholdes som kjent den 21.02.2013 kl. 1800 i kafeen Eigerhuset. Agendaen er nå klar og medlemmene oppfordres til å møte.

Åpning av årsmøtet

• Godkjenne de stemmeberettigede
  • Godkjenne:
    • Innkalling
    • Saklisten
    • Forretningsorden.
  • Velge dirigent, sekretær, samt to stk til å underskrive protokoll
  • Behandle fotballklubbens årsberetning, herunder eventuelle gruppeberetninger.
  • Behandle fotballklubbens regnskap (for 2012) i revidert stand.
  • Behandle innkomne forslag og saker:
    • Utdeling av sølvmerket til utvalgte personer bestemt av Styret
    • Informasjon/status ”Midtpunkt Eigerøy”.
  • Fastsette medlemskontingenten for 2013
  • Vedta fotballklubbens budsjett 2013
  • Behandle fotballklubbens organisasjonsplan

Foreta følgende valg:

o    Styre:

§  Leder

Nestleder
4 styremedlemmer
1 varamedlem
Øvrige valg i henhold til årsmøtets vedtatte organisasjonsplan, se egen punkt over.

Velge 2 revisorer.

Velge representanter til ting og møter i de organisasjoner idrettsalget er tilsluttet (Eigersund IR årsmøte, RFK årsmøte/ting, NFF ting)
Velge valgkomite bestående av :
Leder, 2 medlemmer og 1 varamedlem

Utenom saklisten:

• Utdeling av premier og utmerkelser
  • Bevertning

Ronny Øvrevik