Info om klubbens foreløpige planer for årets sesong for G16 / Jr.lag og Eiger 2

I de øverste årsklasser i ungdomsavdelingen opplevde vi mot slutten av forrige sesong at flere gutter ønsket å spille fotball i Eiger FK. Flere Eigerspillere som vi tidligere hadde "mistet", kom tilbake og bidro godt på G15/16-laget. I tillegg var det flere spillere som ikke hadde spilt så mye fotball før som også ville være med – helt fantastisk! I tillegg fikk vi inn en rimelig svær gjeng med 16 åringer fra EIK som ønsket å spille fotball hos oss i Eiger. Sånn sett endte sesongen for de eldste i ungdomsavdelingen med en positiv giv!

Nå planlegger klubben for årets sesong. Klubbens ønske og håp er at tilsiget av spillere blir så bra at vi både kan stille et G15/16 lag, et Jr.lag, og et rimelig slagkraftig Eiger 2 lag som skal spille i 5.divisjon. For å få til dette, er det avgjørende at vi har nok spillere i de ulike årgangene på G15/16 og juniorlaget, slik at de i stor grad er selvforsynte med spillere. Det samme ønsker vi for 5.divisjonslaget – der vi i stor grad har et ønske om at laget skal være selvforsynte med spillere, men som selvfølgelig også skal være en kamparena for de spillere som ikke får så mye spilletid på A-laget.

MEN, om det blir nok spillere til denne ambisiøse planen, vet vi ikke enda. Derfor kan vi enda ikke «spikre» at slik blir det. Vi har derfor bestemt oss for å starte sesongen 2022 som følger:
• Vi starter opp med to treningsgrupper. Den ene blir spillere som tenker at de ønsker å spille for G15/16 og Jr.laget. Den andre treningsgruppa blir for de spillerne som vil satse litt ekstra, og som vil være med på seniorlaget, Eiger 2 i 5.divisjon.
• Vi vil starte med to treningsgruppene fra midten/slutten av januar. Disse to gruppene vil trene til midten/slutten av februar. Så vil vi, på bakgrunn av de spillerne som møter til disse treningene, ta en endelig avgjørelse om vi klarer å ha nok spillere til alle disse tre lagene. Klarer vi det, er alt «fryd og gammen», og vi vil fortsette videre med 3 ulike treningsgrupper, et G15/16 lag, et Jr.lag og et Eiger 2 lag. Klarer vi ikke å få nok spillere til tre lag, må vi ta et valg – utfra spillersituasjonen – hvordan veien blir videre.
• Trenere: Adrian Myklebust (hovedtrener) og «Jallis» Aaserud (assistenttrener) vil trene «Treningsgruppe 1» som vil være for spillere fra G15/16 og juniorer fram til minimum midten av februar. På lengre sikt er planen at «Jallis» og Adrian skal trene kun juniorlaget, så det jobbes med å finne trenere til G16-laget, slik at de har sin egen trener klar til i midten/slutten av februar. Einar Ragnvald Løyning (hovedtrener) og Svein Andreassen /Roy Eliassen (assistenttrenere) vil være trenere for «Treningsgruppe 2», Eiger 2.

Slik vi ser spillermateriellet som vil være aktuelle for Eiger G15/16 og juniorlaget, vil dette i hovedsak være spillere som ønsker å trene og å ha det gøy – uten at det skal være «gravalvorlig».

De spillerne som ønsker å være med på Eiger 2, er de spillerne som ønsker å trene og satse litt ekstra – mest av alt fordi de ønsker en litt mer «seriøs» treningshverdag. Dette laget tar sikte på å tilby 3 treninger i uka, der Einar Ragnvald har sagt at han ønsker et lag som er bra trent, har god treningsmoral, at det skal være ei god gruppe av spillere som vil prioritere å trene strukturert og litt mer «skikkelig». Så vil det selvfølgelig være slik at noen ikke klarer å trene alle 3 ganger i uka, kanskje de kun klarer å forplikte seg til 2 ganger – noe som selvfølgelig vil være helt OK!

Treningsgruppe 1, G16 og junior, tar sikte på å starte opp som følger:
• Juniorlaget starter med sine treninger, mandag 24.januar klokka 19:00.
• G16-laget starter opp sin trening ei uke senere, den 31.januar klokka 19:00.

Jallis og Adrian tar sikte på å ha både juniorene og G16-laget i ei treningsgruppe, men vil – dersom det er nok spillere til det – skille lagene i treningsøkta slik at de er to grupper. Å ha to grupper i treningssituasjonen er det vi ønsker! Men, skulle det vise seg at det ikke er nok spillere til å skille de to lagene, kan de trene sammen som ei gruppe.

Treningsgruppe 2, Eiger 2, tar sikte på å starte opp sine treninger i Hålå, mandag den 17.januar, klokka 19:30 – 21:00.

Ønsker du å vite mer om de to tilbudene, kan du ta kontakt med G15/16 og Jr.lagstrenerne, Adrian på tlf. 979 68 485 eller «Jallis» på tlf. 981 13 362. Eller så tar du kontakt med hovedansvarlig for Eiger 2, Einar Ragnvald, på tlf. 48 20 82 59.

Dersom du heller ønsker å møte opp på treningene når vi starter opp i midten/slutten av januar, er dette selvfølgelig også helt greit!

Ikke nøl med å ta kontakt med en av trenerne dersom du lurer på noe!

EIGER FK

  • Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Daglig Leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Følg oss

Utviklet av Trønder Data - Alle rettigheter reservert 2019 © Eiger FotballKlubb

Logg inn