Turneringen er innendørs

DT faksimile 4 feb-2013De som har lest dagens Dalane Tidende (faksimile) fikk kanskje inntrykk av at turneringen skal være ute. Eiger presiserer derfor at turneringen som går av stabelen torsdag 14 og fredag 15 februar går inne i Eigerhuset. I følge daglig leder Kenneth Pedersen er det over 50 påmeldte - noe han sier seg godt fornøyd med. Han legger likevel til at det tradisjonelt har vært en god del etternølere og åpner også denne gang for at man kan melde seg på enda. Torsdag førstkommende må det imidlertid sies stopp grunnet premiebestilling. Alle får premie og i tillegg blir det premie til vinnerlaget i den eldste klassen.