Vi tok ikke sjansen!

I dag ble det kjent at Eiger avlyser Skaara cup for andre år på rad. Avlysningen var nok forventet av mange, selv om de nye nasjonale retningslinjene som kom tirsdag tok sikte på å skåne barn og unge fra inngripende tiltak. Bl.a. kunne man lese at «det ikke gis konkret anbefaling om avstand og antall når barn og unge under 20 år trener og deltar på idretts-, kultur- og fritidsaktiviteter».
Likevel besluttet Eiger FKs styre onsdag kveld at romjulsturneringen Skaara Cup avlyses. Det betyr at turneringen ikke blir noe av for andre år på rad og Eiger må igjen utsette markeringen av turneringens 10 års jubileum.

Daglig leder Atle Skailand sier at Skaara Cup har vært en familiebegivenhet med nesten like mange foreldre, besteforeldre og søsken på tribunen, som det har vært spillere på banen. «Ja, hele konseptet har vært bygd opp som et familiearrangement der man skal kunne kose seg i lag». Skailand sier videre at man har pleid å blande lag på tvers av alder, kjønn og lagtilhørighet - noe som kanskje ikke er fornuftig i dagens situasjon med stigende smittetall lokalt og der de fleste spillere i målgruppen er uvaksinerte.

Eiger FK har derfor besluttet at årets turnering må utgå og en håper inderlig å snart igjen kunne invitere til turneringer og arrangementer uten begrensninger av noe slag.

Jens Skaara hos Skaara spesialvinduer, turneringens sponsor, skjønner godt avlysningen. «En fornuftig og dessverre riktig beslutning», sier han og stiller seg bak styrets avgjørelse.

Atle Skailand legger til at Eigers egne aldersbestemte lag følger de nasjonale rådene og retningslinjene og vil kunne trene som normalt. Her vil det enkelte lag regnes som en kohort, uten at akkurat det er et krav. Uansett er det å håpe at barn og unge ikke skal bli utestengt fra det kjekkeste de vet og vil få en så normal tilværelse som mulig.

EIGER FK

  • Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Daglig Leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Sportslig leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Følg oss

Utviklet av Trønder Data - Alle rettigheter reservert 2019 © Eiger FotballKlubb

Logg inn