Som hvert år på denne tiden av året, er det masse liv og røre i Hålå-hallen når avslutningene for våre yngste spillere skal få sin velfortjente applaus -  med diplomer og pokaler for inneværende sesong (dette året litt spesielt med Covid-19 fra start, men såååå kjekt da en endelig fikk starte opp igjen). En hel sesong med masse moro, innsats - latter, smil, tårer og svette belønnes her med en takk fra hele Eiger familien! MEGET stolte er vi av dere alle sammen! Foreldre/foresatte, besteforeldre - onkler og tanter møter opp og deltar i det som kan (for noen) oppfattes som noe høylytt til tider -  og da kanskje i gruppen for de aller minste - men for spillerne er dette bare kjekt! Boller og brus - lotteri og tjo hei! Tusen Takk!!!  også til alle dere voksne (foreldre/foresatte, besteforeldre, tanter, onkler - brødre og søstre)  som stiller opp på alle mulige måter - en stor applaus til dere også!!!!
Mandag 15 november ble avslutningen for gutter og jenter 4 - 7 år avholdt, og på tirsdagen 8 - 15 år. Diplomer, innsatspokaler, toppscorerpokaler, fair play pokaler og fremmgangspokaler. I tillegg til de to gjeve årets spiller prisene ungdomsavdelingen. 16 åringene og seniorlagene har sine egne årsavslutninger litt senere opp mot jul - samt de aller eldste får sine utmerkelser på klubbens årsmøte i slutten av februar/starten på mars.
TAKK TIL ALLE SAMMEN!

Årets gutte - og jentespiller i ungdomsavdelingen 2021

Thomas Andreassen og Malin Tollefsen gratuleres!

Noen av våre flotte - og hærlige trenere!