Er du godt voksen og har lyst å spille fotball?

Det kommer fra tid til annen forespørsler om ikke Eiger har et tilbud for litt eldre (i fotballsammenheng) spillere som kanskje syns både 5. og 6.divisjon blir litt for seriøst. Nå har du sjansen. Vi prøver å få til et veteranlag gjennom appen Spond. Vi forsøker allerede neste søndag kl 2000 i Norrøn hallen. Du trenger ikke være medlem for å komme, bare ha lyst å bevege deg litt og spille med andre i samme "tilstand".

Eiger veteran bruker appen Spond for å organisere aktiviteter og dele informasjon, så det er fint om du registrerer deg der først - så vet vi hvor mange som kommer i tillegg til at info kan spres på en grei måte.

Åpne lenken for å melde deg inn: https://group.spond.com/BFKXU