Ny turnering i Eigerhuset

Turnering vinterferie 2013
De to siste hverdagene i vinterferien inviterer Eiger nok en gang til kjekk turnering i Eigerhuset. Turneringen er denne gang for spillere mellom 8 og 15 og en trenger verken være medlem i Eiger eller drive med organisert fotball for å bli med. MEN husk å melde dere på innen fristen som er søndag 3 februar.
Som vanlig er det godsaker å få kjøpe i kiosken oppe i kafeen der det også blir rigget til bordtennisbord, bordfotball og Nintendo Wii.
Se mer info herunder:
Vinterferie 2013 fra pdf